MindMANAGER til UDDANNELSE

Her finder du information og priser vedrørende Mindmanager til skoler og uddannelsesinstitutioner.

Lærere, studerende og administratorer kan alle bruge MindManager-mindmaps og diagrammer som virtuelle tavler til at gemme, organisere og kommunikere deres bedste ideer.

Vi sidder klar ved telefonen på 7077 7301 eller skriv til os via. kontaktformularen her.

" Hvis jeg ikke kan forestille mig det, kan jeg ikke forstå det..."

...nogenlunde sådan forsøgte Albert Einstein at forklare hvor vigtigt det er at kunne visualisere sin viden.

Metoderne til mindmapping er allerede afprøvet, testet og implementeret i læringsmetoder verden over, så det er der egentlig ikke noget nyt i. Mens almindelig tekst behandles af den venstre halvdel af hjernen - som er forbundet med sprog, logik og tal - så er det den højre halvdel af hjernen der ser strukturer, farver og billeder - den visuelle fantasi, om du vil.

Mindmapping hjælper med netop at at indsamle, strukturere, visualisere og simpelthen på bedre vis, bevare det emne, der skal læres og huskes. Denne arbejdsteknik til uddannelse og faglige udviklingsmetoder er udviklet til et værktøj, der understøtter netop dette. Ikke mindst fordi de visuelle læringsmetoder også er sjovere og hjælper med at gøre seminarer, træning, præsentationer og foredrag varierede og mere spændende.

TIL STUDENTER

Den visuelle præsentation af mindmaps gør det muligt at opnå en bedre forståelse og øget evne til at huske indholdet af lektionerne. Informative tekster kan struktureres tydeligt, og ved hjælp af den intuitive brugergrænseflade kortlægges projekter og præsentationer let.

TIL LÆRERE

Takket være den klare struktur af lektionsmaterialer i mindmaps kan emner formidles bedre, og lektionerne bliver mere varierede. Sammenkædning af forskellige informationskilder og indsamling af dokumenter i en mappe hjælper med at strukturere lektioner på en professionel og studievenlig måde.

Kombinationen af billed- og tekstelementer henvender sig til begge hjernehalvdele, hvilket styrker hukommelsen og gør det lettere for de studerende at huske den indlærte viden på kortere tid.

Indkøb til institutioner

Skoler og uddannelsesinstitutioner i Skandinavien, har særlige gode vilkår for indkøb af MindManager. Kumulative rabatter og dermed dets prisniveau gives efter antal installationer samt uddannelsesinstitutionens art og størrelse.

Er du i tvivl så kontakt os og få et tilbud.

PRISER

Permanent licens: 1 bruger: DKK 1.500,-

Årlig licens, 1 - 19 brugere: DKK 580,-
Årlig licens, 20-499 brugere: DKK 496,-
Årlig licens, 500-999 brugere: DKK 53,-
Årlig licens, 1000+ brugere: DKK 44,-

Herunder har du et par eksempler på hvordan MindManager til uddannelsesinstitutioner prissættes.

HØJSKOLEN

En højskole der ønsker MindManager installeret via. netværk, til to klasseværelser.
44 brugere totalt.

DKK 19.184,- årligt.

AKADEMIET

Et akademi med 200 lærere og 3000 studenter. MindManager installeres både på netværk og individuelle laptops.

DKK 140.800,- årligt.

UNIVERSITETET

3500 ansatte og 22000 studerende. Behov for netværks samt individuelle installationer, til alle brugere, beregnes fra sag til sag.

ANMOD OM ET TILBUD

Vi skal blot bruge MindManager til én bruger, hvad gør vi?

MindManager licenser til enkelte studenter, lærerer, eller personale på individuelle uddannelsesinstitutioner, der ønsker en livstids licens uden abonnement, koster fast DKK 1.500,- stykket, uanset institutions form. Bestil i webshoppen her.

Alle oplyste priser er ekskl. moms.